Vi erbjuder kvalitetsprodukter från utvalda fälgleverantörer.

Lättmetallfälgar

En uppsättning lättmetallfälgar ger ditt fordon ett snyggare utseende och gör att din bil skiljer sig från mängden. Lättmetallfälgar sänker fordonets totalvikt, jämfört med ett som har vanliga stålfälgar. Dina fördelar:
- mer exakt styrning
- en nominellt lägre bränsleförbrukning.

Lättmetall leder värme mycket bra och gör att värmen från bromsarna förs bort snabbare, vilket ger mindre risk för bromsproblem vid krävande körförhållanden.

 

Stålfälgar 

Stålfälgar är mycket bättre att använda om du byter sommardäck mot vinterdäck. Det är i själva verket mycket klokare att sätta de nya däcken på andra fälgar. För det första slipper du ta av sommardäcken från sina fälgar, vilket gör hela operationen snabbare och billigare. Dessutom undviker du att utsätta dina aluminiumfälgar för saltet på vägarna, som angriper aluminiumfälgarnas skyddsfärg. Vi rekommenderar att du använder KFZ-fälgar, eftersom de uppfyller de strängaste säkerhetsnormer. För att din bils köregenskaper ska bli optimala är det lika viktigt att dina fälgar stämmer överens med bilens ursprungliga specifikationer.

 

 

 

Trötta däck? - Låt dem vila upp sig på vårt däckhotell

Allt i Däck Varberg

Kardanvägen 4B
432 32 Varberg

0340-12270

 

Allt i Däck Falkenberg

Glykolvägen 3
311 33 Falkenberg

0346-83120